Szolgáltatásaink

Vállalati alkalmazásfejlesztés

Vállalati alkalmazásfejlesztő részlegünk biztonságos, skálázható és könnyen karbantartható alkalmazásokat szállít. Alkalmazásaink tervezésekor legfőbb célunk a piacra kerülési idő csökkentése, és az alkalmazás élettartamának növelése. Ezen két tényező sikeres kombinációja kedvezőbb teljes tulajdonlási költséget eredményez ügyfeleink számára.


Mobil alkalmazásfejlesztés

Mobil alkalmazásfejlesztő részlegünk helyalapú alkalmazásokat, üzenetküldő rendszereket, mobil munkavégző és multimédiás fejlesztéseket, valamint egyéni- és többszereplős játékokat hoz létre.


IT tanácsadás

A sikeres együttműködést tapasztalt és magasan kvalifikált munkatársaink garantálják az alábbi területeken is: projektmenedzsment-, IT architektúra-, információ- és fejlesztésbiztonság-, valamint üzleti intelligencia tanácsadás.


IT Audit

Audit részlegünk portfóliója kiterjed mind a meglévő rendszerek, mind a folyamatban lévő projektek, és a tervezett fejlesztések auditjára is. ISACA minősítésű IT auditoraink egy zöldmezős fejlesztés nagyon korai stádiumában is segítséget nyújtanak ügyfeleinknek mind a szolgáltató kiválasztásában, mind pedig a tervezett fejlesztés megvalósíthatósági tanulmányának elkészítésében.