Rólunkproject_hun


letszam_hunAz Open Minds Hungary Kft-t évtizedes szoftverfejlesztői tapasztalattal hátunk mögött 2008-ban alapítottuk. Hazai és nemzetközi ügyfeleinket színvonalasan kivitelezett egyedi szoftvertermékekkel és informatikai szolgáltatásokkal látjuk el. Munkatársainkat a legjobbak közül válogattuk, mindannyian magasan képzett szakemberek, a legújabb technológiákat elsajátítani képes lelkes tanulók.

A megvalósításainkban kiemelt szempont a megbízható, jól működő szoftver elkészítése, ezért munkánk szerves része az automatizált gépi tesztelés valamint az emberi minőségellenőrzés. A megrendelői igényeknek való legjobb megfelelés érdekében fontosnak tartjuk a szoros együttműködést: a rövid fejlesztési ciklusokat gyakori kiadásokkal, valamint ügyfeleink kulcsszereplőinek aktív részvételét a fejlesztési folyamatban.

Cégünk elnevezése és logoja a nyitott szemléletmódunkat fejezi ki, valamint egyfajta utalás a nyílt forráskódú (open source) megoldások mellett való elkötelezettségünkre. Munkáink során számos professzionális open source terméket használunk, céljaink között szerepel az így szerzett előnyök és tapasztalatok visszaforgatása az open source közösség számára.


Elégedett ügyfeleink

logo_small_hu